Stage in spanje
Stage in spanje
Stage in spanje

Stage Spanje

Stage in Spanje!

Een stage in Spanje is enorm populair onder Nederlandse studenten. Spanje heeft een hele hoop te bieden; denk aan het mooie weer, de Spaanse cultuur en de prachtige natuur. AE Internships biedt stages aan in de bruisende hoofdstad Madrid, de wereldstad Barcelona en de prachtige kustplaats Valencia.

Experience while learning

Stage lopen in Spanje is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en je carrière een boost te geven. Spanje beschikt over veel dynamische en internationale bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste hbo-stagiaires. Wij helpen  jou graag bij het vinden van de juiste match in Madrid, Barcelona of Valencia.

€549,- Stage Spanje

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • 15% korting op aanvragen for NIE bij easynie.eu
  • Kortingen bij Spaanse scholen in Barcelona, Valencia en Madrid
  • Kortingen bij het vinden van accommodatie in Barcelona, Valencia en Madrid
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stagebestemmingen Spanje

Stage Spanje, hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van €199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme droomstage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatie gesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Spanje experience. Denk hierbij aan: accommodatie en eventuele taalcursus.

Vertrek

Jij vliegt naar Spanje en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Barcelona, Valencia of Madrid. Welke bestemming past bij mij?

Barcelona

Barcelona is al heel lang een super populaire locatie met enorm veel cultuur, mooie stranden en een fantastisch nachtleven. Het is de Catalaanse hoofdstad en er wordt ook veel Catalaans gesproken wat lijkt op een combinatie van Italiaans en Frans. Barcelona is een stad met veel hotspots zoals La Sagrada Familia, Gaudí park en de Arc Triomf. Het is een immens populaire bestemming voor Nederlandse toeristen die op citytrip gaan. De stad is een internationaal punt voor zaken, toerisme en een broeikas voor vele start ups. 

Valencia

Zo’n 350 kilometer ten zuiden van Barcelona ligt Valencia, de stad in Spanje die de afgelopen jaren enorm is gegroeid in populariteit. De stad beschikt over een traditionele Spaanse cultuur, mooie stranden en een overvloed aan zonnestralen. Valencia staat bekend om het futuristische Museu de les Ciències, maar in de oude stad vind je ook de traditionele architectuur. Valencia heeft de drukste haven van Spanje waar een rijke variëteit van bedrijven op afkomt. Er is dus genoeg keuze om een stage in Spanje onvergetelijk te maken.

Madrid

De hoofdstad van Spanje is Madrid, het economische centrum van Spanje. Hierdoor zijn er veel stagemogelijkheden voor (Nederlandse) studenten. Madrid beschikt over alles om jouw studentenleven compleet te maken tijdens jouw stage in Spanje. Madrid barst van de koffietentjes, cafés, tapas bars, restaurants en er is elke avond een mooi feestje te vinden. Het enige minpuntje van Madrid is dat de stad niet aan de kust ligt, maar er zijn een genoeg openbare zwembaden te vinden om af te koelen in de zomer.

FAQ

Wat is het verschil tussen Barcelona, Valencia en Madrid?

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mijn Spanje stage?

Moet ik Spaans spreken om een stage te lopen in Spanje?

Krijg ik stagevergoeding in Spanje?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn stage in Spanje?

Spanje

Stage Spanje? Laat je inspireren

Studenten beoordelen ons op Google met een:

4.8
Bekijk op Google

AE Internships heeft mij enorm geholpen met het vinden van een passende Madrid stage. Ook tijdens mijn stage kon ik terecht met vragen, en dat vond ik erg fijn. Madrid is super, ik raad iedereen aan om hier naartoe te gaan.

Thomas (20), Hogeschool Rotterdam

'Voor de eerste keer stage lopen in het buitenland was voor mij heel spannend, AE Internships heeft mij volledig geholpen van A tot Z. Daardoor kon ik met veel zelfvertrouwen en veel plezier mijn stage in Barcelona doen. Dankjewel daarvoor!'

Fleur (21), Hogeschool Tio

Stage Spanje? Dit zijn de hoogtepunten.

Stage lopen in Spanje brengt veel voordelen met zich mee voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je carrière later. Welke studie je ook volgt, jouw hbo-stage in Spanje is een onvergetelijke ervaring. Stage lopen in Spanje brengt je in aanraking met de bijzondere Spaanse cultuur van een van de Spaanse steden Valencia, Madrid of Barcelona, die alle drie beschikken over een rijke geschiedenis. Het zijn alle drie grote metropolen maar binnen een half uur rijden zit je midden in de prachtige natuur. Madrid is omringt met bergen zoals Sierra de Guadarrama National Park waar je kunt hiken. Prachtig! In de omgeving van Barcelona zijn ook verschillende dagtrips waarbij je midden in de natuur zit zoals Collserola, Montserrat en Montseny. Valencia ligt maar 10 kilometer ten zuiden van het Natuurpark Albufera wat het grootste zoetwatermeer van Spanje ligt. Kortom, ook al verhuis je naar een grote stad er zijn genoeg mogelijkheden om van de natuur te genieten tijdens jouw stage Spanje.

Een ander fantastisch voordeel van een stage in Spanje is natuurlijk het mediterraanse klimaat met warme zomers en milde winters met stralende blauwe lucht. Bij het mediterraan klimaat komt bijna geen regen voor maar als het regent komt het met bakken uit de hemel. Jouw stage Spanje brengt je ook in aanraking met het heerlijke Spaanse eten natuurlijk de bekende gerechten zoals paella, tapas, Spaanse ham en patatas bravas. Maar er zijn nog veel meer Spaanse lekkernijen om te ontdekken tijdens jouw stage Spanje. 

Tot slot is Spanje een echt voetballand. Natuurlijk weten we allemaal helaas nog dat Spanje in 2010 het WK won van Nederland. Real Madrid en FC Barcelona worden door velen gezien als de twee grootste clubs van de wereld. De twee grootmachten wonnen de afgelopen 20 jaar samen 9 keer de Champions League. Daarom wordt er tenminste twee keer per jaar in heel Spanje voetbal gekeken wanneer “El Clásico” plaatsvindt en de twee clubs tegen elkaar spelen. Dit is ook echt iets wat je niet moet missen tijdens je stage in Spanje. Atlético Madrid is de derde grootste club van Spaans en een grote rivaal van Real Madrid. De Valenciaanse club Valencia CF is de vierde grootste club van Spanje. 

Lees in onze blogs over de stage in Spanje ervaringen van andere studenten. 

Blogs Spanje