stagebemiddeling

Wij zijn AE Internships!

Experience while learning

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé stage specialist op de bestemmingen Bali, Barcelona, Berlijn, Madrid en Valencia. De organisatie is opgericht in 2018.

Wij van AE Internships willen dat studenten het beste uit zichzelf kunnen halen tijdens hun stage in het buitenland. Behalve dat we je kunnen beloven dat je avonturen gaat beleven en terugkomt met jaloersmakende herinneringen, zorgen we ervoor dat je terechtkomt bij een bedrijf waarin je je op professioneel gebied kunt ontwikkelen. We selecteren daarom onze stagebedrijven op basis van strenge criteria.

Maak kennis met het team

buitenland stage

Jules van Uijen

Jules heeft tijdens zijn hbo-opleiding zowel stage gelopen als gestudeerd in het buitenland. Met behulp van deze waardevolle kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme, koppelt Jules jou graag aan een passende buitenlandse stage. 

stage buitenland

Sander Halewijn

Twee jaar aan buitenlandervaringen maakt Sander breed georiënteerd. Sander begeleidt jou graag vol enthousiasme door het gehele proces op weg naar jouw onvergetelijke stage in het buitenland.

Maria_AE_Internships

Maria Bianca Vega

Maria Bianca is een groot voorstander van internationale stages door haar eigen "life-changing" studie en werkervaring als internationaal Arts and Humanities student. Ze staat te popelen om gemotiveerde studenten te matchen met het uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties op Bali en in het buitenland! 

Roos_AE_Internships

Roos Spring in 't Veld

Voor en tijdens haar studie International Business heeft Roos verschillende ervaringen op gedaan in het buitenland. Nu woont ze in Barcelona en zal deze enthousiasteling je helpen met het waarmaken van jouw onvergetelijke avontuur in het buitenland.

Internship Barcelona

Julia van der Staal

Julia heeft tijdens haar opleiding International Business een half jaar in Spanje gewoond en hier veel ervaring op gedaan. Op dit moment woont ze in Barcelona en gaat voor jou met passie te werk voor jouw stage als onze Spanje Expert.