stagebemiddeling

Wij zijn AE Internships!

Experience while learning

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé stage specialist op de bestemmingen Bali, Barcelona, Berlijn, Madrid en Valencia. De organisatie is opgericht in 2018.

Wij van AE Internships willen dat studenten het beste uit zichzelf kunnen halen tijdens hun stage in het buitenland. Behalve dat we je kunnen beloven dat je avonturen gaat beleven en terugkomt met jaloersmakende herinneringen, zorgen we ervoor dat je terechtkomt bij een bedrijf waarin je je op professioneel gebied kunt ontwikkelen. We selecteren daarom onze stagebedrijven op basis van strenge criteria.

Maak kennis met het team

buitenland stage, stage indonesie

Jules van Uijen

Jules heeft tijdens zijn hbo-opleiding zowel stage gelopen als gestudeerd in het buitenland. Met behulp van deze waardevolle kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme, koppelt Jules jou graag aan een passende buitenlandse stage. 

stage buitenland

Sander Halewijn

Twee jaar aan buitenlandervaringen maakt Sander breed georiënteerd. Sander begeleidt jou graag vol enthousiasme door het gehele proces op weg naar jouw onvergetelijke stage in het buitenland.

stage abroad

Anna Lina Doornbos

Tijdens Anna Lina haar studie International Hospitality Management heeft ze veel verschillende landen in de wereld bezocht. Momenteel woont ze in Barcelona en gaat ze voor jou met passie te werk voor jouw stage als onze Madrid Expert.

Stage Barcelona

Rixt van der Veen

Omdat Rixt veel heeft gereisd en door haar studie International Hospitality Management, heeft ze veel buitenland ervaring. Op dit moment woont ze in Barcelona en zal deze enthousiasteling je helpen met het waarmaken van jou droomstage. 

Maria_AE_Internships

Maria Bianca Vega

Maria Bianca is een groot voorstander van internationale stages door haar eigen "life-changing" studie en werkervaring als internationaal Arts and Humanities student. Ze staat te popelen om gemotiveerde studenten te matchen met het uitgebreide netwerk van bedrijven op Bali!