Tijdelijke COVID-19 Regeling Lees hier

stagebemiddeling

Wij zijn AE Internships!

Experience while learning

“Onze missie is om de student naast een onvergetelijke tijd in het buitenland ook een passende en kwalitatief hoogstaande stage te bieden waarin hij of zij zich als student op professioneel en persoonlijk vlak kan ontwikkelen.”

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé stage specialist op de locaties Bali, Barcelona, Curaçao, Madrid en Amsterdam. De organisatie is opgericht in 2018 en inmiddels bestaat het team uit vijf specialisten. Er wordt iedere dag met passie hard gewerkt om studenten te helpen bij het vinden van hun droomstage in het buitenland.

AE Internships noemt zichzelf niet voor niets dé stage specialist op locatie. Wij weten alles van onze bestemmingen. Deze bestemmingen worden zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Dat is een van de redenen waarom studenten kiezen voor AE Internships.

Maak kennis met de founders

buitenland stage

Jules van Uijen

Jules heeft tijdens zijn hbo-opleiding zowel stage gelopen als gestudeerd in het buitenland. Met behulp van deze waardevolle kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis enthousiasme, koppelt Jules jou graag aan een passende buitenlandse stage. 

stage buitenland

Sander Halewijn

Twee jaar aan buitenlandervaringen maakt Sander breed georiënteerd. Sander begeleidt jou graag vol enthousiasme door het gehele proces op weg naar jouw onvergetelijke stage in het buitenland.