stagebemiddeling

Wij zijn AE Internships!

Experience while learning

AE Internships, dat staat voor Abroad Experience Internships, is dé hbo stage specialist op de bestemmingen Bali, Barcelona, Madrid en Valencia. De organisatie is opgericht in 2018.

Wij van AE Internships willen dat studenten het beste uit zichzelf kunnen halen tijdens hun stage in het buitenland. Behalve dat we je kunnen beloven dat je avonturen gaat beleven en terugkomt met jaloersmakende herinneringen, zorgen we ervoor dat je terechtkomt bij een bedrijf waarin je je op professioneel gebied kunt ontwikkelen. We selecteren daarom onze stagebedrijven op basis van strenge criteria die de hogescholen eisen voor een hbo student.

Maak kennis met het team

stage buitenland

Sander Halewijn

Na al op verschillende plekken in het buitenland gewoond te hebben, heeft Sander al heel wat buitenlandervaring opgebouwd. Door deze ervaringen weet hij studenten als geen ander te begeleiden voor en tijdens hun buitenlandse stage avontuur.

stage abroad

Anna Lina Doornbos

Tijdens Anna Lina haar studie International Hospitality Management heeft ze veel verschillende landen in de wereld bezocht. Momenteel woont ze in Barcelona en gaat ze voor jou met passie te werk voor jouw stage als onze Valencia Expert.

Stage Valencia

Rixt van der Veen

Omdat Rixt veel heeft gereisd en door haar studie International Hospitality Management, heeft ze veel buitenland ervaring. Op dit moment woont ze in Barcelona en zal deze enthousiasteling je helpen met het waarmaken van jou droomstage.