internship spain and madrid

Madrid

Stage Madrid: een bruisende stad!

Madrid één van de grootste en mooiste steden van Europa. Een echte studentenstad vol cultuur, prachtige architectuur, fantastisch eten, en niet te vergeten een stad vol kansen. Jouw zoektocht naar een stage in Madrid begint hier!

Experience while learning

Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Madrid. 

€ 549,- stage Madrid

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage in Madrid
  • 20% korting op een Spaanse taalcursus bij de taalschool Expanish
  • 25% korting op de reserveringsfee van je accommodatie bij Spotahome
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stage Madrid, hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken voor jouw Madrid stage.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van € 199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme Madrid stage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht voor jouw stage in Madrid.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw stage Madrid. Denk hierbij aan: accommodatie en eventuele taalcursus.

Vertrek

Jij vliegt naar Madrid en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Stage in Madrid? Dit is een kleine selectie van onze partners

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker één passende Madrid stage voor jou tussen zit. 

marketing stage madrid

NH Collection

NH Hotel Groep, de van origine Spaanse hotelketen, is actief in meer dan 25 landen met meer dan 400 hotels wereldwijd. NH Collection is een apart merk binnen de NH Hotel Groep en staat bekend om haar luxueuze hotels en uitmuntende locaties.

communicatie stage madrid

WeWork

WeWork is dé schepper van werkomgevingen waar mensen zich verbonden voelen. Het van oorsprong Amerikaanse real estate bedrijf biedt gedeelde werkruimtes voor startups en daarnaast verschillende andere services voor ondernemingen.

toerisme stage madrid

HelpHousing

Sinds 2010 is HelpHousing niet meer weg te denken uit de markt van woningdiensten voor jonge internationals in Spanje en Italië. Het bedrijf blijft internationaal groeien en staat voor kwaliteit en ondersteuning bij de zoektocht naar een passend onderkomen.

Op zoek naar een stage in Madrid? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

stage in Madrid

Madrid, een stad vol kansen!

Madrid heeft veel te bieden voor studenten. Zo barst de derde grootste stad van Europa van cafés, koffietentjes, tapas bars, restaurants en voor de liefhebbers is er iedere avond wel een feestje te beleven. Voor de voetbalfanaten is Madrid natuurlijk ook de place to be. Madrid is namelijk de thuisbasis van de voetbalclubs Real Madrid en Atlético Madrid.

De stad heeft vele culturele highlights te bieden. Zo heeft elke wijk een andere vibe en daarnaast heeft het prachtige parken zoals Parque del Retiro. Ook de hotspots zoals Palacio de Cibeles, Plaza Mayor en het Royal Palace zijn populair. Houd je van winkelen? Dan mag je de indrukwekkende straat Gran Vía niet missen.

Kortom, Madrid is een stad waar je je nooit zult vervelen, tevens is het leren van de Spaanse wereldtaal een pluspunt en we beloven dat Madrid een stad is waar je vanaf dag één verliefd op zult raken tijdens jouw stage in Madrid.

Veelgestelde vragen stage Madrid:

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mijn Madrid stage?

Moet ik Spaans spreken voor een Madrid stage?

Wat kost het leven in Madrid?

Krijg ik stage vergoeding tijdens mijn Madrid stage?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn Madrid stage?

Is het lastig om accommodatie te vinden voor mijn stage in Madrid?

Studenten beoordelen ons met een:

4.8
Bekijk op Google

"In september 2020 ben ik naar Madrid vertrokken voor een stage. Het was erg moeilijk om een stage te vinden en AE internships had een fijne begeleiding, waarbij er goed werd gekeken naar wat beide partijen wilden. Veel klasgenoten hadden een stage in Nederland, daarom ben ik nog blijer dat ik de investering gedaan heb want ondanks corona heb ik daar een onvergetelijk avontuur gehad wat niemand mij afpakt!"

Noor (21), Hogeschool Rotterdam

"Goede begeleiding bij het vinden van een stage in Madrid. De stage die ze hebben gevonden voldoet precies aan mijn voorkeuren en is bij een leuk bedrijf! Heel blij erg met de service en zeker aan te raden."

Brechje (22), Avans Hogeschool
Madrid

Stage Madrid? Laat je inspireren!

Blogs