Tijdelijke COVID-19 Regeling Lees hier

internship spain and madrid

Madrid

Stage lopen in de bruisende stad Madrid!

Madrid, één van de grootste en mooiste steden van Europa. Een echte studentenstad vol cultuur, prachtige architectuur, fantastisch eten, en niet te vergeten een stad vol kansen.

Experience while learning

Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Madrid. 

€479,- Stage Madrid

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • Begeleiding bij het aanvragen van een NIE indien nodig
  • Korting op Spaanse taalcursus bij de taalschool AIL Madrid
  • Korting op accommodatiebemiddelingsfee bij Aluni.Net, Her Roomies, Help Madrid & Smart Living
Inschrijven
Studenten beoordelen ons met een:
4.9

Hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van €150,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme droomstage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Madrid experience. Denk hierbij aan: accommodatie en eventuele taalcursus.

Vertrek

Jij vliegt naar Madrid en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Heb je vragen over jouw Madrid stage? Neem contact op met Sander, jouw persoonlijke Madrid expert.

Internship Madrid

Een kleine selectie van onze Stagebedrijven

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker één passende stage voor jou tussen zit. 

marketing stage madrid

NH Collection

NH Hotel Groep, de van origine Spaanse hotelketen, is actief in meer dan 25 landen met meer dan 400 hotels wereldwijd. NH Collection is een apart merk binnen de NH Hotel Groep en staat bekend om haar luxueuze hotels en uitmuntende locaties.

communicatie stage madrid

WeWork

WeWork is dé schepper van werkomgevingen waar mensen zich verbonden voelen. Het van oorsprong Amerikaanse real estate bedrijf biedt gedeelde werkruimtes voor startups en daarnaast verschillende andere services voor ondernemingen.

toerisme stage madrid

helpHousing

Sinds 2010 is helpHousing niet meer weg te denken uit de markt van woningdiensten voor jonge internationals in Spanje en Italië. Het bedrijf blijft internationaal groeien en staat voor kwaliteit en ondersteuning bij de zoektocht naar een passend onderkomen.

Op zoek naar jouw droomstage? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

stage in Madrid

Madrid, een stad vol kansen!

Madrid heeft veel te bieden voor studenten. Zo barst de derde grootste stad van Europa van cafés, koffietentjes, tapas bars, restaurants en voor de liefhebbers is er iedere avond wel een feestje te beleven. Voor de voetbalfanaten is Madrid natuurlijk ook de place to be. Madrid is namelijk de thuisbasis van de voetbalclubs Real Madrid en Atlético Madrid.

De stad heeft vele culturele highlights te bieden. Zo heeft elke wijk een andere vibe en daarnaast heeft het prachtige parken zoals Parque del Retiro. Ook de hotspots zoals Palacio de Cibeles, Plaza Mayor en het Royal Palace zijn populair. Houd je van winkelen? Dan mag je de indrukwekkende straat Gran Vía niet missen.

Kortom, Madrid is een stad waar je je nooit zult vervelen, tevens is het leren van de Spaanse wereldtaal een pluspunt en we beloven dat Madrid een stad is waar je vanaf dag één verliefd op zult raken tijdens jouw Madrid stage.

FAQ

Wat als mijn Madrid stage niet plaats kan vinden door het coronavirus (COVID-19)?

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mij Madrid stage?

Moet ik Spaans spreken om een stage te lopen in Madrid?

Wat kost het leven in Madrid?

Krijg ik stagevergoeding in Madrid?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn stage in Spanje?

Studenten beoordelen ons met een:

4.9
Bekijk op Google

AE Internships heeft mij enorm geholpen met het vinden van een passende Madrid stage. Ook tijdens mijn stage kon ik terecht met vragen, en dat vond ik erg fijn. Madrid is super, ik raad iedereen aan om hier naartoe te gaan.

Thomas (20), Hogeschool Rotterdam

Mede dankzij AE Internships heb ik een hele toffe tijd gehad in Madrid. De stad heeft mij positief verrast en ik heb er veel vrienden gemaakt. Ook mijn stage in Madrid was boven verwachting. De begeleiding was erg goed en ik heb zelfs mijn Spaans op weten te krikken naar B2 niveau!

Jordi (22), Avans Hogeschool
Madrid

Laat je inspireren

Blogs