Stage op Bali Indonesië

Bali

Stage Bali: een magisch eiland!

Het magische eiland Bali is een prachtig tropisch eiland in Indonesië. Het is misschien wel het bekendste en meest geliefde eiland ter wereld. Jouw zoektocht voor een hbo stage op Bali start hier!

Experience while learning

Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage op Bali. 

€ 549,- Stage Bali

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage op Bali
  • Ondersteuning bij praktische zaken zoals visumaanvraag
  • Hulp bij het vinden van passende accommodatie
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stage Bali, hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van € 199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme Bali stage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw stage Bali. Denk hierbij aan: accommodatie, inentingen en visum.

Vertrek

Jij vliegt naar Bali en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Stage op Bali? Dit is een kleine selectie van onze partners

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker één passende HBO stage op Bali voor jou tussen zit. 

stage lopen indonesie

Bali Bustle

Bali Bustle is een co-working en co-living space met een moderne tint. Mensen over de hele wereld komen naar deze plek om hun netwerk te vergroten en nieuwe dingen te leren. De trend locatieonafhankelijk werken is nog nooit zo groot geweest als nu.

stage bedrijven bali

Hanging Gardens

Verstopt in de jungle van Ubud vind je de Hanging Gardens. Met 44 privé villa’s is dit het ultieme onderkomen. Het 7-sterren luxeresort staat voornamelijk bekend om een van de mooiste infinity pools ter wereld.

marketing stage bali

Bali Interiors

Bali Interiors is het enige online media platform dat zich voornamelijk toewijdt aan het promoten van prachtige interieurs en exterieurs op Bali. Met een maandelijks bereik van meer dan 2 miljoen impressies hebben hotels, restaurants en beach clubs hier enorm profijt van.

Op zoek naar jouw stage Bali? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven
stage op Bali

Het unieke eiland Bali!

Bali, een eiland vol cultuur uit duizenden. Er zijn vrij weinig eilanden op de wereld die zo geliefd zijn als deze. Het doet wat met je! De cultuur, de sfeer, de liefdevolle mensen, het heerlijke eten, de prachtige stranden, de betoverende tempels en ook nog de diverse verborgen attracties. Vergeet niet de geweldige eilanden om Bali heen te bezoeken. Er is voor ieder wat wils! Voor zowel de mensen die wat actiever zijn als de mensen die het graag wat rustiger aan doen.

Naast dat Bali qua beleving enorm veel te bieden heeft, is het ook een goede plek voor een leerzame stage. Doordat het toerisme de laatste jaren enorm is toegenomen biedt het een veelzijdigheid aan bedrijven. Al deze ingrediënten samen maken van Bali de perfecte bestemming voor jouw droomstage.

Veelgestelde vragen stage Bali:

Hoe werkt het aanvragen van een visum voor een Bali stage?

Wat kost een visum voor Bali?

Wat kost het leven op Bali?

Krijg ik stagevergoeding op Bali?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Studenten beoordelen ons met een:

4.8
Bekijk op Google

"AE internships heeft mij goed geholpen bij het vinden van mijn stage in Bali. Mijn ervaring is dat ze zeer flexibel zijn, en altijd voor je klaar staan. Ik zou het zeker aanraden om een stage via AE Internships te regelen."

Nick (20), Avans Hogeschool

"Mijn tijd op Bali was onvergetelijk, mede dankzij AE Internships! Ontzettend goed geholpen van begin tot eind. Mijn stagebedrijf was top en enorm leerzaam. Altijd een snelle reactie op mijn vragen en goede hulp bij het zoeken van accommodatie door het team van AE Internships. Thanks guys!"

Thomas (22), Hogeschool van Amsterdam
Bali

Stage Bali? Laat je inspireren!

Blogs