buitenland stage Barcelona, foto stad Barcelona

Barcelona

Stage Barcelona: wereldstad aan de Spaanse kust!

De wereldstad Barcelona is het kloppende hart van het Spaanse Catalonië. De stad heeft veel te bieden; waaronder het 4,5 km lange strand van Barceloneta, wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família, geweldige restaurants en een bruisend nachtleven. De zoektocht naar jouw stage Barcelona begint hier!

Experience while learning in Barcelona

Om te zorgen dat je naast een onvergetelijke tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Barcelona, wordt er zorgvuldig omgegaan met de selectie en samenwerking van onze stagebedrijven. Op deze manier kunnen wij jou een stage op hbo niveau garanderen.  

€ 549,- Stage Barcelona

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning vóór en tijdens jouw Barcelona stage
  • 20% korting op alle Spaanse taalcursussen bij Expanish
  • 25% korting op de reserveringsfee van je accommodatie bij Spotahome
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stage Barcelona, hoe werkt het?

Schijf je in

Na het inschrijven op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen voor een stage in Barcelona te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van € 199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit leggen wij het stagebedrijf uit Barcelona aan je voor.

Sollicitatiegesprek

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het stagebedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden voor jouw stage Barcelona.

Vertrek

Jij vliegt naar Barcelona en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode staat AE Internships voor je klaar bij eventuele complicaties en/of vragen.

Stage in Barcelona? Dit is een kleine selectie van onze partners

Hieronder vind je een kleine greep uit de stagebedrijven waarmee AE Internships in Barcelona samenwerkt. Staat jouw droombedrijf of stage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid stage aanbod in Barcelona waar vast en zeker een passende stage voor jou tussen zit. 

Plastiks

Plastiks is een Greentech start-up die de terugwinning en recycling van plastic afval over de hele wereld mogelijk maakt. Ze doen dit door bedrijven en organisaties uit geïndustrialiseerde landen te verbinden met plastic terugwinningsprojecten uit opkomende landen. Plastiks hun missie is om wereldwijde plasticvervuiling te bestrijden en bij te dragen aan de Sustainable Development Goals (SDG's).

Stage in Barcelona, fietsen met Baja Bikes, vacatures

Baja Bikes

Baja Bikes is de nummer 1 in fietstours en fietsverhuur in meer dan 200 steden wereldwijd. Fietsen in wereldsteden is ongekend popular, deze wijze van sightseeing past in de trend van eco-verantwoord toerisme. Als wereldwijd marktleider maakt Baja Bikes zich sterk voor het eenvoudig, veilig en snel kunnen boeken van een fiets over de hele wereld. Het bedrijf is gestart in 2005 en inmiddels boeken meer dan 300.000 klanten per jaar hun fietstours en fietshuur via Baja Bikes.

Stage Barcelona, Otis Advocaten

OTIS Advocaten

OTIS Advocaten vertegenwoordigt met vijf vestigingen in Spanje en twee vestigingen in Nederland een flinke organisatie. OTIS Advocaten beschikt tot tweetalige advocaten en geeft op particulier en zakelijk niveau advies met betrekking tot het behartigen van hun belangen in Spanje en/of Nederland. Het bedrijf wordt ingeschakeld bij juridische kwesties doordat zij veel ervaring hebben in deze expertise en zeker op internationaal gebied.

Samen jouw mogelijkheden bekijken: jouw stage Barcelona start hier!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

Stage lopen in Barcelona

Barcelona, een wereldstad met veel variëteit!

Barcelona is dé Catalaanse parel aan de Spaanse kust. Het is voor veel studenten dé perfecte bestemming voor een stage in het buitenland. Als stagiaire heb je geluk dat je naast het genieten van de velen highlights van Barcelona ook het lokale leven gaat ontdekken en het echte Barcelona-gevoel kunt ervaren.

Barcelona heeft veel te bieden, ook wat betreft de fantastische Spaanse gastronomie. De stad beschikt over veel verschillende restaurants, bars en er zijn vele markten. Een van de bekendste en grootste van Europa is de Mercat de la Boqueria aan dé populaire levendige straat La Rambla. Voor de voetbalfanaten staat Barcelona natuurlijk bekend om de voetbalclub FC Barcelona die gevestigd is in het stadion ‘Spotify Camp Nou’.

Kortom, Barcelona is dé perfecte bestemming om alles uit jouw onvergetelijke Barcelona stage te halen!

Veelgestelde vragen stage Barcelona:

Heb ik recht op een Erasmusbeurs voor mijn Barcelona stage?

Moet ik Spaans spreken voor mijn Barcelona stage?

Wat kost het leven tijdens een Barcelona stage?

Krijg ik stagevergoeding in Barcelona?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn stage in Spanje?

Is het lastig om accommodatie te vinden in Barcelona?

Studenten beoordelen ons met een:

4.8
Bekijk op Google

"Tijdens mijn stage in Barcelona heb ik niet alleen een hele leuke tijd gehad maar heb ik ook een leerzame stage gedaan. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om AE Internships in te schakelen. Ik heb echt alles uit mijn stageperiode kunnen halen."

Joep (20), NHL Stenden

Ik ben heel blij met AE internships. Ze hebben me geholpen aan een stage die echt bij mij past. Ook bieden ze hulp bij het maken van je CV en eenmaal in het land zelf worden er ook nog activiteiten georganiseerd om medestudenten te ontmoeten. Ik raad het zeker aan!!

Tiare (22), Hogeschool van Amsterdam
Barcelona

Stage Barcelona? Laat je inspireren!

Blogs