Tijdelijke COVID-19 Regeling Lees hier

buitenland stage barcelona

Barcelona

Stage lopen in de wereldstad Barcelona!

De wereldstad Barcelona, het kloppend hart van het Spaanse Catalonië. Deze stad heeft veel te bieden; waaronder het 4,5 km lange strand van Barceloneta, bekende bezienswaardigheden en geweldige restaurants, bars en een bruisend nachtleven.

Experience while learning
Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Barcelona. 

€479,- Stage Barcelona

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • Begeleiding bij het aanvragen van een NIE indien nodig
  • 20% korting op Spaanse taalcursus bij de taalschool Expanish
  • Korting op accommodatie bij AllRoomies, Her Roomies, Smart Rental Living & Coliving
Inschrijven
Studenten beoordelen ons met een:
4.9

Hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van €150,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme droomstage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Barcelona experience.

Vertrek

Jij vliegt naar Barcelona en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Heb je vragen over jouw Barcelona stage? Neem contact op met Antonie, jouw persoonlijke Barcelona expert.

Internship Abroad

Een kleine selectie van onze Stagebedrijven

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker een passende stage voor jou tussen zit. 

Internship Barcelona

Azul Sailing

Azul Sailing is een bedrijf dat is gevestigd in de haven van Port Olimpic Barcelona. Azul Sailing beschikt tot een uitgebreide vloot van verschillende jachten, zeilboten, motorboten en catamarans. Zij verdiepen zich in het hele traject, de nodige informatie, certificaten, advies en veiligheids maatregelen. Het bedrijf staat bekend als een professioneel bedrijf met een brede vloot, hoge kwaliteit vaarkennis en uitmuntende klanttevredenheid.

Internship Barcelona

Baja Bikes

Baja Bikes is de nummer 1 in fietstours en fietsverhuur in meer dan 200 steden wereldwijd. Fietsen in wereldsteden is ongekend popular, deze wijze van sightseeing past in de trend van eco-verantwoord toerisme. Als wereldwijd marktleider maakt Baja Bikes zich sterk voor het eenvoudig, veilig en snel kunnen boeken van een fiets, met of zonder local als gids, over de hele wereld. Gestart in 2005 en inmiddels boeken meer dan 300.000 klanten per jaar hun fietstours en fietshuur.

Internship Barcelona

OTIS Advocaten

OTIS Advocaten vertegenwoordigd met vijf vestigingen in Spanje en twee vestigingen in Nederland een flinke organisatie. OTIS Advocaten beschikt tot tweetalige advocaten en geeft op particulier en zakelijk niveau advies met betrekking tot het behartigen van hun belangen in Spanje en/of Nederland. Het bedrijf wordt ingeschakeld in juridische kwesties doordat zij veel ervaring hebben in deze expertise en zeker op internationaal gebied.

Op zoek naar jouw droomstage? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

Stage lopen in Barcelona

Barcelona, een stad met veel variëteit!

Barcelona, de Catalaanse parel aan de Spaanse kust. In de stad hangt een ontspannen sfeer, het doet wat met je! Dit komt door een geweldige combinatie van strand, een mooie omgeving, de vele hotspots, de Catalaanse cultuur en dat allemaal in één wereldstad.

Barcelona heeft veel te bieden, ook wat betreft de fantastische Spaanse gastronomie. De stad beschikt over veel verschillende restaurants, bars en er zijn vele markten. Een van de bekendste en grootste van Europa is de Mercat de la Boqueria aan dé populaire levendige straat La Rambla. Voor de voetbalfanaten staat Barcelona natuurlijk bekend om de voetbalclub FC Barcelona die gevestigd zijn in het stadion ‘Camp Nou’.

Kortom, Barcelona is dé perfecte bestemming om alles uit jouw onvergetelijke Barcelona stage te halen!

FAQ

Wat als mijn Barcelona stage niet plaats kan vinden door het coronavirus (COVID-19)?

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mijn Barcelona stage?

Moet ik Spaans spreken om een stage te lopen in Barcelona?

Wat kost het leven in Barcelona?

Krijg ik stagevergoeding in Barcelona?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn stage in Spanje?

Studenten beoordelen ons met een:

4.9
Bekijk op Google

'Voor de eerste keer stage lopen in het buitenland was voor mij heel spannend, AE Internships heeft mij volledig geholpen van A tot Z. Daardoor kon ik met veel zelfvertrouwen en veel plezier mijn stage doen in Barcelona. Dankjewel daarvoor!'

Fleur (21), Hogeschool Tio

'Tijdens mijn stage in Barcelona heb ik niet alleen een hele leuke tijd gehad maar heb ik ook een leerzame stage gedaan. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om AE Internships in te schakelen. Ik heb echt alles uit mijn stageperiode kunnen halen.'

Tim (19), NHL Stenden
Barcelona

Laat je inspireren

Blogs