Stage Valencia

Valencia

Stage Valencia: een verrassende stad!

Valencia is verrassende en een populaire stad aan de Costa del Azahar. Het is een bijzondere bestemming met een historische binnenstad, moderne architectuur, perfect uitgaansleven en zon, zee en strand. Kortom Valencia is een prachtige stad om stage te lopen. Jouw zoektocht naar een stage in Valencia start hier!

Experience while learning
Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Valencia.

€ 549,- Stage Valencia

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage in Valencia
  • 20% korting op Spaanse taalcursus bij de taalschool Expanish
  • 25% korting op de reserveringsfee van je accommodatie bij Spotahome
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stage Valencia, hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken over jouw Valencia stage.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van € 199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme stage Valencia.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Valencia stage.

Vertrek

Jij vliegt naar Valencia en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Stage in Valencia? Dit is een kleine selectie van onze partners

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker een passende stage in Valencia voor jou tussen zit. 

Internship Valencia

NH Collection

NH Hotel Groep, de van origine Spaanse hotelketen, is actief in meer dan 25 landen met meer dan 400 hotels wereldwijd. NH Collection is een apart merk binnen de NH Hotel Groep en staat bekend om haar luxueuze hotels en uitmuntende locaties. De internationale hotelketen is erg populair en blijft maar groeien, NH Collection staat als werkgever erg goed op je CV.

Stage Valencia

Llum Coworking

Dit coworking bedrijf is gelegen in het centrum van de stad. Llum Coworking is geschikt voor zowel freelancers als teams die aan gezamelijke projecten werken. De ruimtes zijn op verschillende manieren ontworpen en bieden een fijne werkplek waarin de sfeer optimaal is. Daarnaast worden er op locatie ook verschillende events georganiseerd. 

Internship Valencia

SpicyMinds

SpicyMinds is een digital marketing agency. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd bij het helpen van bedrijfsdoelstellingen door middel van een creatieve digitale strategie. Dit bedrijf werkt met meer dan 100 klanten en krijgt 1 miljard hits met digitale richtlijnen. SpicyMinds heeft als doel om het verhaal van elke klant te vertellen met veel creativiteit en passie.

Op zoek naar jouw stage Valencia? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

Stage lopen in Valencia

Valencia, een schitterende stad!

Valencia, de derde grootste stad van Spanje is een perfecte bestemming voor studenten. Deze stad aan de Costa del Azahar is dé place to be voor liefhebbers van gastronomie, natuur en cultuur. De stad beschikt over een kustlijn van wel 25 kilometer met stranden, een haven en een sfeervolle boulevard.

De highlights van Valencia zijn onder andere het wetenschapsmuseum Museu de les Ciències Príncipe Felipe met een prachtig bouwwerk, de bekende stierenvecht arena Plaza de Toros en Plaça de l’Ajuntament is het centraal gelegen bruisende plein in de stad. Tevens is de prachtig overdekte markt Mercado Central ook niet te missen!

Kortom, Wanneer je gaat stage lopen in Valencia, zal de stad na een tijdje blijven verassen. De Spaanse cultuur en taal gecombineerd met het klimaat en uitgaansleven is alles wat je nodig hebt voor een perfecte Valencia stage!

Veelgestelde vragen stage Valencia:

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mijn Valencia stage?

Moet ik Spaans spreken voor mijn Valencia stage?

Wat kost het leven in Valencia?

Krijg ik stagevergoeding tijdens mijn Valencia stage?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn Valencia stage?

Studenten beoordelen ons met een:

4.8
Bekijk op Google

"Op het laatste moment heb ik besloten om een stage te zoeken in het buitenland. AE Internships heeft mij nog kunnen helpen om een stage in Valencia te vinden. Hier heb ik echt een super tijd gehad en blij dat ik toch de keuze had gemaakt om in het buitenland stage te lopen. "

Tom (21), NHL Stenden

"Super fijne en goede service!"

Nina (22), Avans Hogeschool
Valencia

Stage Valencia? Laat je inspireren!

Blogs