Tijdelijke COVID-19 Regeling Lees hier

Stage Valencia

Valencia

Stage lopen in het verrassende Valencia!

Valencia is een populaire stad aan de Costa del Azahar. Het is een bijzondere bestemming met een historische binnenstad, moderne architectuur, perfect uitgaansleven en zon, zee en strand. Kortom Valencia is een prachtige stad om stage te lopen.

Experience while learning
Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Valencia.

€479,- Stage Valencia

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • Begeleiding bij het aanvragen van een NIE indien nodig
  • 15% korting op Spaanse taalcursus bij de taalschool Route 66
Inschrijven
Studenten beoordelen ons met een:
4.9

Hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken over jouw Valencia stage.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van €150,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme droomstage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Valencia stage experience.

Vertrek

Jij vliegt naar Valencia en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Heb je vragen over jouw Valencia stage? Neem contact op met Antonie, jouw persoonlijke Valencia expert.

Internship Abroad

Een kleine selectie van onze Stagebedrijven

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker een passende stage voor jou tussen zit. 

Internship Valencia

NH Collection

NH Hotel Groep, de van origine Spaanse hotelketen, is actief in meer dan 25 landen met meer dan 400 hotels wereldwijd. NH Collection is een apart merk binnen de NH Hotel Groep en staat bekend om haar luxueuze hotels en uitmuntende locaties. De internationale hotelketen is erg populair en blijft maar groeien, NH Collection staat als werkgever erg goed op je CV.

Internship Valencia

BOSTON Coworking

Dit grote coworking bedrijf is gelegen in het centrum van de stad. BOSTON Coworking is geschikt voor zowel freelancers als teams die aan gezamelijke projecten werken. De ruimtes zijn op verschillende manieren ontworpen en bieden een fijne werkplek waarin de sfeer optimaal is. Daarnaast worden er op locatie ook verschillende events georganiseerd. 

Internship Valencia

SpicyMinds

SpicyMinds is een digital marketing agency. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd bij het helpen van bedrijfsdoelstellingen door middel van een creatieve digitale strategie. Dit bedrijf werkt met meer dan 100 klanten en krijgt 1 miljard hits met digitale richtlijnen. SpicyMinds heeft als doel om het verhaal van elke klant te vertellen met veel creativiteit en passie.

Op zoek naar jouw droomstage? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

Stage lopen in Valencia

Valencia, een schitterende stad!

Valencia, de derde grootste stad van Spanje is een perfecte bestemming voor studenten. Deze stad aan de Costa del Azahar is dé place to be voor liefhebbers van gastronomie, natuur en cultuur. De stad beschikt over een kustlijn van wel 25 kilometer met stranden, een haven en een sfeervolle boulevard.

De highlights van Valencia zijn onder andere het wetenschapsmuseum Museu de les Ciències Príncipe Felipe met een prachtig bouwwerk, de bekende stierenvecht arena Plaza de Toros en Plaça de l’Ajuntament is het centraal gelegen bruisende plein in de stad. Tevens is de prachtig overdekte markt Mercado Central ook niet te missen!

Kortom, Valencia is een stad die je zal blijven verrassen. De Spaanse cultuur en taal gecombineerd met het klimaat en uitgaansleven is alles wat je nodig hebt voor een perfecte Valencia stage!

FAQ

Wat als mijn Valencia stage niet plaats kan vinden door het coronavirus (COVID-19)?

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mijn Valencia stage?

Moet ik Spaans spreken om een stage te lopen in Valencia?

Wat kost het leven in Valencia?

Krijg ik stagevergoeding in Valencia?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Heb ik een NIE-nummer nodig voor mijn stage in Spanje?

Studenten beoordelen ons met een:

4.9
Bekijk op Google
Valencia

Laat je inspireren

Blogs