Places to be in Bali

De 3 places to be op Bali

3 places to be op Bali

Bali heeft als eiland erg veel te bieden. Er zijn ontelbaar veel dingen te zien en te beleven. Echter kan er gesteld worden dat Ubud, Canggu en Uluwatu de 3 places to be op Bali zijn. Dat is niet voor niks!

Ubud

Denk je aan Bali dan denk je al gauw aan groene rijstvelden, palmbomen, tempels en watervallen. Al deze factoren komen perfect samen in het culturele hart van Bali genaamd Ubud. Ubud is ook wel een van de bekendste highlights van Bali. Het heeft iets magisch. Er kan gesteld worden dat de sfeer er over het algemeen toch wat anders is dan in de rest van Bali. Veel mensen gaan naar Ubud voor rust, yoga, detox programma’s en de echte Balinese cultuur. Naast dit zijn er natuurlijk genoeg andere dingen te beleven. Zo kan je prachtige tempels bezichtigen, de mooiste rijstvelden zien maar kan je bijvoorbeeld ook aapjes kijken bij het Monkey Forest.

Ubud Bali Indonesië

Canggu

Canggu, wat ooit een saai dorpje was is nu misschien wel de meest populaire bestemming onder studenten en vele andere reizigers. Dit is natuurlijk niet voor niks. Canggu ligt in het zuiden van Bali en is dan ook de perfecte plek voor mensen die van het strand houden. Naast het strand heeft Canggu erg veel te bieden. Je kan er heerlijk eten, chillen bij toffe beach clubs zoals La Briza, Finss of Alternative Beach. Ook is er in de avond altijd wel wat te doen. Zo is bijvoorbeeld Old Man’s een gezellige plek waar elke avond van de week wel wat te beleven is.

Canggu Place to be Bali

Uluwatu

Uluwatu is misschien niet de meest bekende plek van Bali maar ooh wat heeft deze plek veel te bieden. In Uluwatu vind je de prachtige kliffen en misschien wel de mooiste stranden van Bali. De gehele regio is verbluffend mooi! In Uluwatu heerst een ontspannen sfeer, wat hand in hand lijkt te gaan met het surfpubliek. Uluwatu staat namelijk bekend om zijn goede surfspots. Naast surfen en de adembenemende stranden zijn er, net als in Canggu, in Uluwatu ook bekende beachclubs te vinden. Zo is er pas een gloednieuwe high end beachclub geopend genaamd OMNIA. Dit is alleen al het bezoeken waard vanwege het uitzicht. 

Alvast veel plezier met het bezoeken van deze hoogtepunten tijdens jouw Bali stage!

Uluwatu the place to be in Bali

Volg ons