Tijdelijke COVID-19 Regeling Lees hier

buitenlandse stage op Curaçao

Curaçao

Stage lopen op het tropische eiland Curaçao!

Curaçao, het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Buiten Europa is dit een van meest populaire bestemmingen onder Nederlandse studenten. Met meer dan 35 spectaculaire stranden en het perfecte klimaat is dat niet voor niks.

Experience while learning

Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw Curaçao stage.

€499,- Stage Curaçao

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • Ondersteuning bij praktische zaken zoals een stagevergunning
  • Hulp bij het vinden van passende accommodatie
Inschrijven
Studenten beoordelen ons met een:
4.9

Hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van €150,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme droomstage.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Curaçao experience. Denk hierbij aan: stagevergunning en accommodatie.

Vertrek

Jij vliegt naar Curaçao en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Heb je vragen over jouw Curaçao stage? Neem contact op met Danielle, jouw persoonlijke Curaçao expert.

Stage Curacao

Een kleine selectie van onze Stagebedrijven

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker één passende stage voor jou tussen zit. 

IHC Architects

IHC Architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten en ingenieursbureau met een vestiging in Nijmegen en Curaçao. De projecten lopen uiteen van woningen in alle soorten en maten, hotels/resorts tot volledige interieursopdrachten.

stage curaçao toerisme

Curaçao activities

Curaçao Activities is de lokale expert voor alle tours en activiteiten op het eiland Curaçao. Met meer dan 12 jaar ervaring en lokale experts bieden zij een gevarieerd topaanbod in tours.

marketing stage Curaçao

Madero Ocean Club

Madero Ocean Club is een lifestyle merk dat de elementen van fine-dining combineert met entertainment en muziek. Deze bruisende plek staat bekend als een van de meest stijlvolle beachclubs van het eiland.

Op zoek naar jouw droomstage? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

stage Curaçao

Het Caribische eiland Curaçao!

Curaçao behoort al jarenlang tot een van de meest favoriete stagebestemmingen onder de Nederlandse studenten in het Caribisch gebied. Dat heeft het eiland onder andere te danken aan het heerlijke tropische klimaat, de adembenemende stranden en vriendelijke mensen.

Binnen 10 uur arriveer je op een tropisch eiland met de rechtstreekse vluchten tussen Curaçao en Amsterdam. Het feit dat Curaçao onderdeel is van het Koninkrijk der Nederlanden en daarom een speciale band heeft met Nederland brengt natuurlijk ook veel voordelen met zich mee. Je kunt er bijna op alle plekken gewoon Nederlands spreken en veel Nederlandse producten zijn er gewoon te koop. Dit gemak in combinatie met een passende stage zal ervoor zorgen dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat.

FAQ

Wat als mijn stage op Curaçao niet plaats kan vinden door het coronavirus (COVID-19)?

Heb ik voor een stage op Curaçao een visum nodig?

Wat kost een verklaring van rechtswege voor mijn Curaçao stage (vergunning)?

Krijg ik stagevergoeding op Curaçao?

Wat kost het leven op Curaçao?

Waarom zou ik stage lopen in het buitenland?

Studenten beoordelen ons met een:

4.9
Bekijk op Google

Zon, zee en strand is het eerste waar je aan denkt bij Curaçao. Niets is minder waar. Ook als ik terugdenk aan mijn stage krijg ik een warm gevoel. Mede te danken aan de hulp van AE Internships heb ik veel geleerd. Top!

Nina (19), Hogeschool Tio

AE Internships heeft mij goed geholpen bij het vinden van een stage op Curaçao. Er werd snel gehandeld en de stage was dus ook snel geregeld, dit was erg fijn aangezien ik in tijdnood zat.

Kwint (20), Hogeschool Utrecht
Curacao

Laat je inspireren

Blogs