Berlijn

Stage Berlijn: de Duitse hoofdstad!

Berlijn is een wereldstad met 3,5 miljoen inwoners, een rijke geschiedenis en is het middelpunt van de Duitse economie. De stad biedt veel cultuur, unieke architectuur en een uitgaansleven waar je u tegen zegt. Deze combinatie maakt een Berlijn stage een stage periode om nooit te vergeten!

Experience while learning
Er wordt zorgvuldig omgegaan met het selecteren van stagebedrijven waar AE Internships mee samenwerkt. Op deze manier weten wij zeker, dat je naast een geweldige tijd ook een leerzame periode tegemoet gaat tijdens jouw stage in Berlijn.

€ 549,- Stage Berlijn

  • Aanbetaling op no cure no pay basis
  • Passende stage afgestemd op jouw wensen
  • Ondersteuning voor en tijdens jouw stage
  • Korting bij het vinden van accommodatie bij Spotahome
Inschrijven
Studenten beoordelen ons op Google met een:
4.8

Stage Berlijn, hoe werkt het?

Meld je aan

Na het aanmelden op onze website nemen we binnen één werkdag contact met je op om vrijblijvend jouw Berlijn stage wensen te bespreken.

Stagevoorstel

AE Internships stelt jouw persoonlijke profiel samen nadat je de aanbetaling van € 199,- (no cure no pay) hebt gedaan. Bij een potentiële fit, wordt er een voorstel gedaan voor jouw ultieme stage Berlijn.

Sollicitatie

Er volgt een sollicitatiegesprek tussen jou en het bedrijf. Bij een match en na goedkeuring vanuit jouw opleiding worden de resterende bemiddelingskosten in rekening gebracht voor een stage in Berlijn.

De voorbereiding

De overige benodigde zaken worden in gang gezet om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw Berlijn stage.

Vertrek

Jij vliegt naar Berlijn en gaat de tijd van je leven tegemoet! Ook tijdens jouw stageperiode biedt AE Internships ondersteuning bij eventuele complicaties en/of vragen.

Heb je vragen over jouw Berlijn stage? Neem contact op met Rixt, jouw persoonlijke Berlijn expert.

stage berlijn

Stage in Berlijn? Dit is een kleine selectie van onze partners

Hieronder vind je een kleine greep uit de unieke stagebedrijven waarmee AE Internships samenwerkt. Staat jouw droomstage er niet bij? Niet getreurd, AE Internships beschikt over een uitgebreid aanbod waar vast en zeker een passende stage Berlijn voor jou tussen zit. 

Stage Berlijn

Factory Berlin Mitte

Factory’s 7.000 vierkante meter coworking space ligt aan de kant van de Berlijnse Muur. In deze grote broeikas voor start-ups zitten bedrijven zoals Soundcloud, Twitter, Uber en Pinterest onder de huurders. Het gaat niet alleen maar om de grote namen maar: het is een coworking space voor de “next-generation business club” voor grote en kleine bedrijven.

Stage Berlijn

NH Collection

NH Hotel Groep, de van origine Spaanse hotelketen, is actief in meer dan 25 landen met meer dan 400 hotels wereldwijd. NH Collection is een apart merk binnen de NH Hotel Groep en staat bekend om haar luxueuze hotels en uitmuntende locaties.

Stage Berlijn

HelloFresh

HelloFresh in een Duits bedrijf dat in 2011 als een startup is begonnen en is nu actief in Europa, Verenigde Staten en Canada. HelloFresh is een maaltijd bezorg service dat wekelijks voedsel pakketten verstuurt met verse ingrediënten samen met recepten. De voedselpakketten bevatten ingrediënten voor het bereiden van je maaltijd samen met sauzen, kruiden en garnituren.

Op zoek naar jouw Berlijn stage? Wij staan voor je klaar!

Inschrijven

Geheel vrijblijvend en op basis van no cure no pay

Internship Berlin

Berlijn, een bijzondere metropool!

De hoofdstad van Duitsland is een populaire stad voor studenten. Berlijn is een geweldige plek voor liefhebbers van onder andere roemruchte geschiedenis, hippe horecagelegenheden en culturele hoogtepunten. Ook geeft de stad veel mogelijkheden omtrent de florerende economie.

De must-sees van de stad zijn de Berlijnse muur, musea zoals Rijksdag en de rivier Spree die dwars door de stad stroomt. Berlijn staat ook bekend om het epische nachtleven, denk hierbij aan de technofeesten, clubs en ‘biergartens’.

Kortom, Berlijn is een bruisende stad vol cultuur en verwondering. Deze Duitse stad biedt jou een perfecte mix voor een ultieme Berlijn stage!

Veelgestelde vragen stage Berlijn:

Heb ik recht op een Erasmus beurs voor mij Berlijn stage?

Moet ik Duits spreken voor mijn Berlijn stage?

Wat kost het leven in Berlijn?

Krijg ik stagevergoeding tijdens mijn Berlijn stage?

Waarom zou ik stage lopen in het Buitenland?

Studenten beoordelen ons met een:

4.8
Bekijk op Google

"Bij AE internships hebben ze echt het beste met hun studenten voor en ze staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt. Ik zelf had wat probleem met de stage die ze geregeld hadden, maar uiteindelijk kon ik drie dagen later beginnen met een nieuwe stage. Al met al ben ik tevreden met de service, het is betrokken en persoonlijk."

Isa (20), E-commerce

"AE Internships heeft mij enorm geholpen met het vinden van een stage in Berlijn. Zelf had ik veel moeite met het vinden van een passende stage voor mijn opleiding. Tijdens het hele proces was het contact heel snel en behulpzaam. Het was de perfecte stage ik heb nu eindelijk mijn Duits kunnen verbeteren."

Lucca (23), Vliegtuigtechniek
Berlijn

Stage Berlijn? Laat je inspireren!

Stage in Berlijn? Laat je inspireren!